Christian Palmqvist under en föreläsning på One Agency

Christian Palmqvist aka Kotten delar med sig av sina bästa tips på hur våra partners kan dra nytta av oss på One Agency.

Vi strävar ständigt efter att skapa affärsvärde för våra partners genom vår partnerverksamhet. Här kommer några tips på hur vi vill att ni, kära partners, ska kunna dra nytta av oss på One.

  •  Presentera gärna proaktivt konsulter som är på väg att bli tillgängliga så kan vi matcha in dem mot intressanta kunder och hitta spännande uppdrag redan innan de går av nuvarande.
  • Genom åren har vi haft förmånen att teckna ett antal ramavtal med olika kunder och organisationer. Är ni nyfikna på vilka dörrar vi kan öppna åt er – höjta till så tar vi det över en kaffe.
  • 10 år in i vår verksamhet så har vi genomfört väldigt väldigt många kundmöten. Vi har sedan starten haft inriktningen att ständigt bearbeta nya företag och aldrig vila på en ”trygg” kundlista. Det gör att vi med säkerhet har någon form av relation med just ditt drömföretag. Använd vårt nätverk och låt oss hjälpa dig till din drömkund!

Vi ser fram emot fortsatt lyckade partnersamarbeten i sommar och höst!

Soliga sommarhälsningar från Christian Palmqvist aka Kotten!