Är du en av dessa upplever du med stor sannolikhet att jobbmöjligheterna radar upp sig. Trots det kanske du känner att de jobbförslag du får inte alltid är de som du hoppats på eller drömmer om? Eller låter det alldeles fantastiskt ända tills du börjar på det nya jobbet då det visar sig att den bild du fått inte riktigt stämmer? På dagens arbetsmarknad finns det fem lediga jobb för varje utvecklare – hur säkerställer du då att du väljer rätt och att gräset verkligen blir grönare på andra sidan?

 

Det finns idag otaliga tips, artiklar och inlägg skrivna som berör hur jobbsökande ska gå tillväga för att landa det första jobbet, hur de ska locka till sig rekryterarnas intresse, hur de ska sticka ut i mängden, ja listan är lång…du som är utvecklare är nog inte i så stort behov av dessa tips. Vi tror snarare att du önskar tips och råd för hur du navigerar i djungeln av jobbmöjligheter för att landa just ditt drömjobb!

 

Vi har därför listat våra fem vassaste tips på vad du kan göra för att säkerställa att gräset blir grönare på andra sidan.