Cornelia “Corre” är Java och Android-utvecklare på One Agency

Namn: 

Cornelia “Corre”

Geografi/Geolocation: 

Med Sambo och Bonusbarn ovanpå Triangeln i Malmö

Beskriv kort ditt främsta kompetensområde. Vad är din starka sida och vad skulle du vara intresserad av att bli bättre på/lära dig?

Mina starkaste sidor är Java och Android, mina nörd-modersmål. I framtiden drömmer jag om att jobba som en agil projektledare. 

Beskriv kort vilken skillnad/skillnader du gjorde för kund/slutkund i ditt senaste uppdrag? Vilken bransch var detta inom?

Innan jag började på One Agency var jag Team Master  (En kombo av Team Lead och Scrum Master) för ett test-team på Sony Mobile där jag stöttade teamet som skulle gå från manuell testning till att köra helt automatiserade tester – så otroligt spännande att hjälpa teamet lösa urgamla flaskhalsar och hitta ett arbetsflöde som gick så väl att jag till slut fick tid över att lära mig automatisera tester jag också! 

“Jag har ett par kryckor stående hemma då jag historiskt sett skadat mig så ofta att det redan varit värt investeringen…”

Let´s get personal! Nämn tre saker som du tror att ingen vet om dig utanför jobbet?

  1. Jag har ett par kryckor stående hemma då jag historiskt sett skadat mig så ofta att det redan varit värt investeringen (KLUMPIG!) 

  2. Jag har begett mig ut ensam i 6 månader i Asien. Bästa jag gjort i hela mitt liv. 

  3. När jag var 11 vann jag guld i SM för karate. Nu för tiden nöjer jag mig med gymmet!