David Bennehult är en driven IT-projektledare på One Agency

Namn: David

Geografi/Geolocation:

Bor i Malmö med fru och två barn.

Beskriv kort ditt främsta kompetensområde. Vad är din starka sida och vad skulle du vara intresserad av att bli bättre på/lära dig?

Jag är en driven och social agil projektledare som gillar nya utmaningar. Min största styrka är min bredd och kreativitet. Det som utmärker mig som projektledare är att jag skapar ett klimat där alla projektmedarbetare vill bidra med sin kunskap och erfarenhet.

“Nyfikenheten och lusten att lära nytt har lett mig in på olika spår under min karriär”

Nyfikenheten och lusten att lära nytt har lett mig in på olika spår under min karriär. Jag har bland annat arbetat inom områdena: backend-lösningar, webb/frontend, molntjänster, mobila tjänster och applikationer. Jag hoppas min nyfikenhet fortsätter att leda mig in i nya okända uppdrag!   

Beskriv kort vilken skillnad/skillnader du gjorde för kund/slutkund i ditt senaste uppdrag? Vilken bransch var detta inom?

I mitt senaste uppdrag gick jag in som Scrum master i ett förvaltningsteam och ledde arbetet att tillsammans med kund och team gå över till Kanban. Det var en lärorik erfarenhet att få omforma agila processer och metoder till att följa Kanban.

Let´s get personal! Nämn något som du tror att ingen vet om dig utanför jobbet?

  • Spelar saxofon, klarinett och då jazz, funk och soul  
  • HiFi-nörd och har byggt egen HiFi stereo