Ida Kjellman är IT-projektledare på One agency och älskar agila projekt.

Namn:

Ida Kjellman

Geografi/Geolocation:

Bosatt i Skånes mitt, Höör, tillsammans med maken Kristofer och våra två pojkar, Tor och Nils. Kommer ursprungligen från Kristianstad.

Beskriv kort ditt främsta kompetensområde. Vad är din starka sida och vad skulle du vara intresserad av att bli bättre på/lära dig?

Jag röjer runt i den agila sfären. Främst jobbar jag med utvecklingsteamen och personerna runt teamen. Jag faciliterar, fixar, lyssnar och exekverar dagarna i ända. 

Jag är väldigt praktisk lagd och skulle gärna vara lite vassare på teori i allmänhet och organisationsstrategi i synnerhet.

Beskriv kort vilken skillnad/skillnader du gjorde för kund/slutkund i ditt senaste uppdrag? Vilken bransch var detta inom?

Min förra kund digitaliserar byggbranschen. Där fick jag driva vidare den agila resa de gett sig ut på. Lösa knutar, strukturera om, skapa nya team, jobba med självkännedom och stötta upp där det behövdes. Jag fick möjligheten att bygga kultur och förbereda för framtiden.

“Har lyssnat på 427 böcker på Storytel, mest deckare och feelgood”

Let´s get personal! Nämn tre saker som du tror att ingen vet om dig utanför jobbet?

  1. Jag älskar att bygga, skapa, renovera och sy.
  2. Har lyssnat på 427 böcker på Storytel, mest deckare och feelgood.
  3. Av princip så kör jag aldrig på E6an. Jag har en återkommande dröm om att jag är med i en bilolycka där. Dock vållar denna princip en del huvudbry när man ska transportera sig med bil i västra/nordvästra Skåne.