One Agency bjuder in till kundmiddag

Namn: 

Lotta Karlsson Domonkos 

Geografi/Geolocation:

 På Östermalm med man och två barn

Beskriv kort ditt främsta kompetensområde. Vad är din starka sida och vad skulle du vara intresserad av att bli bättre på/lära dig?

För mig är det viktigt att verkligen skapa värde. Jag engagerar mig alltid för att förstå kundperspektivet och jobbar gärna nära designers för att bygga fantastiska användarupplevelser samtidigt som jag håller en nära dialog med utvecklare för att förstå möjligheter och utmaningar. 

Jag älskar att vidareutveckla mig och nördar ständigt ner mig i böcker och utbildningar, just nu mycket inom hållbarhet och organisationsutveckling. Jag vill fortsätta att utveckla mitt mindset för att kunna agera så autentiskt som möjligt i allt jag gör.

Beskriv kort vilken skillnad/skillnader du gjorde för kund/slutkund i ditt senaste uppdrag? Vilken bransch var detta inom?

I rollen som kravledare inom transportbranschen agerade jag brygga mellan verksamhet och IT vilket ledde till bättre kommunikation och ett ökat samarbete. Vi levererade exempelvis behovsanalyser och krav för en mer proaktiv reseplanerare. 

“Tycker att en dålig lunch på riktigt kan förstöra en hel dag”

Let´s get personal! Nämn tre saker som du tror att ingen vet om dig utanför jobbet?

  1. Älskar flamenco och franska chansoner 
  2. Att jag använder små vikter under fyspassen på gymmet för att jag lätt bygger muskler på överkroppen
  3. Tycker att en dålig lunch på riktigt kan förstöra en hel dag