One Agency har teambuilding

Namn: 

Malin

Geografi/Geolocation:

Jag bor och hänger i Tyresö, där jag njuter av skog, hav, natur och familjeliv.

Arbetsdagar kommer jag med bussen till centralen för att därifrån promenera vidare dit arbetsdagen vill ha mig, just nu Östermalm.

Beskriv kort ditt främsta kompetensområde. Vad är din starka sida och vad skulle du vara intresserad av att bli bättre på/lära dig?

Jag är .Net-utvecklare och trivs allra bäst när jag får kombinera det med en teamlead-roll. Min starka sida är min känsla för människor och nyfikenhet på beteenden. Att kunna se i perspektiv och nyanser, både i arbetet och privat ger mig mycket. Det är väldigt värdefullt för mig som utvecklare att både vilja och kunna sätta mig in i kundens perspektiv.

Jag vill öka mina kunskaper i .Net Core. Jag vill också lära mig att ”snacka snacket” i yrket, många gånger måste jag ifrågasätta olika ”buzzwords” och uttryck för både tekniker och arbetssätt, då de ofta benämns olika av alla. 

Beskriv kort vilken skillnad/skillnader du gjorde för kund/slutkund i ditt senaste uppdrag? Vilken bransch var detta inom?

Jobbade i ett äldre system för maskiner, där jag genom att vara öppen och kommunicera och ställa många frågor förbättrade dels prestanda på deras webbsida och löste även funktioner som tidigare inte fungerat helt som kunden beställt. 

“Jag har uppträtt i Globen”

Let´s get personal! Nämn tre saker som du tror att ingen vet om dig utanför jobbet?

  1. Jag har uppträtt i Globen
  2. Jag vill lära mig att gå på händer (tips på eventuella tekniker emottages tacksamt)
  3. Jag drömmer, skissar och planerar för att en dag bygga ett hus själv