Pernilla är team leader på One Agency

Namn: 

Pernilla

Geografi/Geolocation: 

Skånelandet

Helsingborg på dagarna, Lund på nätterna och Hven när tiden och hjärnan behöver vila upp sig.

Främsta kompetens: 

Att sätta människor i arbete och ständigt ta lead och ansvar. Ingenting är för svårt, så länge man kan ta in andra människor att göra jobbet. Det i samband med att alltid höja sina medarbetare och vara en schysst ledare där man övar på sin lyhördhet och förmåga att föra samman människors idéer så att även den ikke insatta förstår.  

Vad är min starka sida och vad vill skulle du vilja lära dig/bli bättre på?

Min starka sida är att jag inte är rädd för att säga ifrån och göra saker jag tror på, det är även min sämsta sida eftersom jag ibland hamnar i situationer jag kan tycka är väldigt svåra att ta sig ut ur. Jag tror på jämlikhet, är starkt drivande i feministiska frågor och där alla är lika värda. Jag kan bli skogstokig om man selekterar och inte låter alla få en chans.

Beskriv kort vilken skillnad/skillnader du gjorde för kund/slutkund i ditt senaste uppdrag? Vilken bransch var detta inom?

Just nu gör jag något som verkligen komma göra skillnad men det är inte officiellt än vad det är. Det är inom möbelbranschen och jag får verkligen känna från hjärtat att jag i alla fall fått försöka göra skillnad.  

“…min ena katt är den snyggaste ungkatten i Skandinavien”

Let´s get personal! Nämn tre saker som du tror att ingen vet om dig utanför jobbet?

  1. Kan allt om katter och ställer ut mina katter så mycket jag hinner, min ena katt är den snyggaste ungkatten i Skandinavien.
  2. Har 3 barn varannan vecka, 3 skogkatter, 1 hund som ser ut som en förkrympt labrador och en man.
  3. Har bott bland massajer i Kenya och jobbat med en mer hållbar vardag där jag hade en hund som hette Korven.

Foto: Freddy Billqvist