Vad kan vi hjälpa dig med?

Med över 10 års erfarenhet i branschen har vi byggt ett varumärke som du kan vara stolt att jobba med.

Våra konsulter är drivna och engagerade.

På One Agency utgår vi alltid från den personliga upplevelsen. Hos oss står människan i fokus vilket möjliggör ett effektivt arbete inom alla relevanta områden. Vi är hängivna och kompetenta och förstår hur vi ska skräddarsy lösningar för individuella ändamål - inte bara med rätt teknisk kompetens, det förutsätter vi, utan även med rätt person för att passa in på ett oöverträffat sätt. För 10 år sedan skapades vi med just detta som främsta drivkraft och det kommer vi att hålla fast vid så länge vi lever!

Vårt arbete inkluderar förändringar till det bättre, vi utvecklar och kvalitetssäkrar. Vi jobbar med ett brett spektrum av kunder som sträcker sig från bank- och finansväsendet, försäkringsbolag och Telecom, till verksamheter med kreativa verkningsområden såsom mediebolag och stora svenska företag som vill utvecklas digitalt.

Våra kunder förstår att IT är core business snarare än enbart ett hjälpmedel. Därför är vi vana vid de krav som ställs och vet vad som behövs för att få jobbet gjort. Våra arbetsprocesser är anpassningsbara och lämnar mycket utrymme för just den personliga delen. Resultatet blir som bäst när vi är nära våra kunder under hela processen och ser till att inget faller mellan stolarna. Öppen dialog med högt i tak är en huvudingrediens i effektiv arbetsutveckling och alla idéer på vägen är viktiga pusselbitar för det slutgiltiga resultatet.

Vi vet alla att team med rätt personsammansättning och tydlig kommunikation är oslagbara. De kompletterar varandra i personlighet, de täcker varandras tekniska färdigheter och de litar på varandra, de lyfter varandra till att lyckas och har riktigt roligt på vägen.

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Några som älskar att jobba med oss

Våra områden

Technology

Våra systemutvecklare ligger i absolut framkant när det kommer till de senaste teknologierna. Verksamhetsförståelse, god kommunikation och djup teknisk kompetens är våra framgångsfaktorer. Vi har specialister som bemästrar områdets alla delar.

Project Management

Nyckeln till ett bra resultat är planering. Därför har vi våra engagerade projektledare som formar och driver de digitala förändringar som krävs för att nå önskat resultat.

Quality Management

Kvalitetsarbete engagerar oss. Vi kan erbjuda allt från kravanalytiker, testledare, testare, testautomatiserare, produktägare till test- och kravstrateger. Vad behöver ni?

Intresserad av våra tjänster?

Fyll i din mail så kontaktar vi dig och tar det därifrån. Hörs snart!

Please enter a message.