Project Management

Vi gör IT personligt och brinner för att skapa anpassade lösningar. Läs mer om vad vi kan ge er.

Våra projektledare är unika på marknaden genom sitt personliga sätt att inspirera, leda och coacha för att skapa projekt där projektdeltagarna längtar till jobbet.

Våra projektledare vinner priser, är med där det händer och har vetskapen om det senaste inom projektledning. Men det är inte där vi imponerar. Vi imponerar genom att möjliggöra kommunikationen mellan människor och teknik. Vi gör det genom ett personligt engagemang och driv för att nå våra kunders mål. Att vi kontinuerligt utmanar oss själva och varandra ser vi som en naturligt viktig del för att vi ska fortsätta utvecklas och hela tiden bli bättre och bättre på det vi gör!

Vi driver många olika typer av projekt och program, stora som små; det kan vara digitalt förändringsarbete, utveckling av komplexa IT-lösningar eller integration av en hel verksamhets systempark i en bolagsfusion. Det kan vara projekt enligt traditionella styrmodeller, det kan vara innovationsledning utifrån agila principer eller projekt där processer och metoder behöver etableras.

Men oavsett vad så gör vi det med kundens behov i centrum. Med erfarenheter från alltifrån bank och finans, telekom, retail, offentlig sektor och mycket mer kan vi erbjuda projektledare för nästan vilket projekt som helst.

Att du som kund ska känna trygghet i att överlämna ansvaret till oss ser vi som ett förtroendeuppdrag. Vi driver alltid våra kunders projekt som om de vore våra egna.

OA100liten

Intresserad av våra tjänster?

Fyll i din mail så kontaktar vi dig och tar det därifrån. Hörs snart!

Please enter a message.

Våra andra områden

Quality Management

Kvalitetsarbete engagerar oss. Vi kan erbjuda allt från kravanalytiker, testledare, testare, testautomatiserare, produktägare till test- och kravstrateger. Vad behöver ni?

Technology

Våra systemutvecklare ligger i absolut framkant när det kommer till de senaste teknologierna. Verksamhetsförståelse, god kommunikation och djup teknisk kompetens är våra framgångsfaktorer. Vi har specialister som bemästrar områdets alla delar.