Paulina Illman Lindefeldt tar över VD rollen efter Richard Eklind

Nyheterna om att One Agency får en ny VD har varit ute sedan en tid tillbaka och idag tillträder Paulina Illman Lindefeldt sin nya roll. Beslutet innebär att föregående VD Richard Eklind lämnar sitt jobb.

Vi är redan en av branschens mest uppskattade arbetsgivare och leverantörer och vår ambition är att ytterligare förstärka den positionen samtidigt som vi ska öka vår tillväxt och bredda vårt erbjudande. Vi är helt övertygade om att Paulina har både rätt kompetens och erfarenhet för att uppnå detta. Vi är glada att kunna välkomna Paulina ombord och vill samtidigt tacka Richard Eklind för det fina arbete han har gjort för oss, säger Joachim Zetterlund, styrelseordförande i One Agency.

Paulina Illman Lindefeldt har mångårig VD-erfarenhet och har bland annat arbetat som koncernchef på Konsultbolag1. Hon kommer närmast från rollen som Business Unit Manager IT Solutions Mälardalen på företaget AFRY, tidigare ÅF.

“Jag har arbetat med IT- konsultverksamheter i 25 år och det är den typ av verksamhet jag verkligen brinner för”

– Jag har arbetat med IT- konsultverksamheter i 25 år och det är den typ av verksamhet jag verkligen brinner för. Att leda One Agencys fortsatta expansion med sitt gedigna utbud av kvalificerade IT-kompetenser och samtidigt vidareutveckla den positiva företagskulturen och dess medarbetare – känns som en fantastisk möjlighet som var omöjlig att tacka nej till.

One Agency är leverantör av IT-kompetens till en stor del av svenskt näringsliv. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och sysselsätter omkring 100 personer. Richard Eklind har varit VD sedan 2017 och kommer att lämna bolaget efter en överfasningsperiod till Paulina Illman Lindefeldt under första kvartalet 2020.