Business in the front och party in the back

Det var som igår vi satt där i källaren på KTH med drömmar och visioner. Oftast ville kunden köpa systemutveckling av oss men till och från behövde man ett Luciatåg och då kunde vi ordna det också.
Nåja, detta blogginlägg är inte en pitch utan snarare en personlig reflektion. Känslan av att få möjligheten att med härliga människor vinna tillsammans är magisk. Ibland behöver jag nypa mig i armen – vem kunde tro att vi skulle bygga ett bolag som kom att göra skillnad för så många? Min lärare i sexan skulle knappast tro det hahahaha! Förstå mig rätt det har aldrig varit ett ”One man band”. Jag var dock den första konsulten som skickade iväg första fakturan. Jag kommer ihåg att jag verkligen ansträngde mig över att det skulle se så proffsigt ut som möjligt med etiketten på kuvertet – inte helt enkelt.

10 år senare är vi ett fulladdat techbolag med några av Sveriges bästa konsulter. Två kontor, ett i Malmö och ett i Stockholm. Arbetsfältet har varit hela världen faktiskt. Vi har varit i Indien, Amerika, de flesta länder i Europa och mer därtill. Precis som det ska vara i en bransch som vi valt att verka i.
Oavsett om det är larmet som övervakar vårat hem som skapar trygghet hos familjen. Eller boxen som förvarar mandelmjölken som gör världen mer hållbar så har vi från One Agency varit en del av lösningen. Vi gör skillnad där ute till det bättre vilket är kul, häftigt och viktigt!

Vad är det då som har varit våra framgångsfaktorer? För det första har vi alltid värnat om kunden. Att ge personlig service. Vi förstod tidigt att vi finns till för våra kunder. Vi gjorde det som alla andra gjorde fast med mer engagemang. Mer personliga helt enkelt. Det blev vår fördel. Kunderna upplevde en handlingskraft från vår sida och vi löste deras problem. Med hopp och förtvivlan tog vi oss igenom olika perioder under dessa 10 år med helt fantastiska medarbetare!

Tillbaka till firandet. Jag själv kan konstatera att det är en härlig resa vi är på och vill uppmärksamma detta såklart. Vi firar internt på en av våra årliga konferenser och till dig kära kund, partner och vän vill vi skänka ett stort tack för förtroendet att ta hand om de viktigaste systemen som ni har!

Vad händer nu kan man fråga sig? Vi ska vidare, vi ska framåt och vi ska fortsätta uppåt! Fortfarande känns det som att vi sitter där i källaren mer nyfikna och framåtlutande än någonsin tidigare.
One Agency för mig kommer alltid vara business in the front och party in the back – precis som en klassisk hockeyfrilla.

Kramkram

Per