Som ett av de första konsultbolagen i Sverige genomför One Agency nu en storsatsning på Blockchain. Teknologin bakom Blockchain är revolutionerande genom sitt sätt att möjliggöra överföringar av värden utan mellanhänder och har potentialen att skapa enorm affärsnytta för företag runtom i världen. Den tydlighet och spårbarhet som Blockchain skapar kommer på sikt kunna medföra stora kostnadseffektiviseringar, samt skapa transparens och tillit i många led och affärsprocesser.

One Agency har sedan årsskiftet rekryterat in Benjamin Dahl, Blockchain-expert och medgrundare till Swedish Blockchain Association, som tillsammans med bland annat Viktor Tigerström kommer driva arbetet framåt. One Agency är tillsammans med Microsoft och Nordic Choice Hotels en av flera huvudsponsorer till BLOXPO som kommer gå av stapeln 17’e maj på Friends Arena, och förhoppningsvis bli Europas största Blockchain-konferens.

”Blockchain är framtidsteknologin och det är oerhört spännande att vara med och driva utvecklingen framåt på One Agency. Vi har höga ambitioner hur detta område kommer att växa” säger Benjamin Dahl (t.h.) och One Agency’s VD Richard Eklind (t.v.) är enig. ”Den här tekniken har potentialen att förändra dels sättet vi överför värden men framförallt förenkla och effektivisera våra kunders verksamheter vilket är kärnan i allt vi gör på One Agency.”