Vill du bli partner?

Vi knyter gärna nya band och driver samarbeten med andra experter i branschen.

Varför ska ni välja att jobba med oss?

Är du intresserad av att samarbete med oss hos våra kunder? Om du driver enskild firma eller jobbar på ett mindre konsultbolag så kan vi på One Agency vara helt rätt för dig! Vi har en stark säljkår och ibland är kundens efterfrågan så stor att vi behöver fler kompetenta samarbetspartners. Det är vid dessa tillfällen som samarbeten med våra partners är viktiga.

  • Kunniga

    Vi är kunniga och vet vad branschen förväntar sig. De krav som ställs kan vara omfattande men med hjälp av vår breda erfarenhet kan du alltid räkna med att vi har koll. Vi har ett brett team av konsulter som alla har tillgång till varandras kunskap. På så vis skapar vi optimala lösningar.

  • Flexibla

    Vi är flexibla och anpassar gärna samarbeten efter storlek och möjlighet. Det spelar ingen roll om du driver en liten firma eller representerar ett stort bolag. Vi lägger upp samarbetet på ett bästa möjliga sätt för alla inblandade parter och är riktigt duktiga på att matcha personlighet mot kund.

  • Personliga

    Vi är personliga och brinner för det vi gör, genuint. Vårt sätt att se på branschen är unikt och det märks! Vi får både unika och ibland ovanliga förfrågningar från kunder. Detta tillåter oss att utvecklas och anpassa vår kunskap på nya vis varje dag.

Är du intresserad av ett samarbete?

Connecta med oss!