Om One Agency

Ett personligt IT-konsultbolag som erbjuder kunden specialister inom tech och management

Vi hjälper människor och företag att nå sin fulla potential.

Vi driver främst förändrings- och nyutvecklingsprojekt hos kunder inom bl. a. media, retail, telecom och bank. För oss är det lika viktigt att kunden blir nöjd med den slutgiltiga produkten som med arbetsprocessen och leveransen. Vi vill att varenda medarbetare ska finna utrymme till att utvecklas och nyttja sin fulla potential - både kompetensmässigt och på ett personligt plan.

Teknik är ett nyanserat ämne och det är denna digitala entusiasm som ligger till grund för vår breda kompetens.

Det ska vara spännande. Det ska vara effektivt. Framförallt ska det ska vara personligt.

Att bygga en stark kultur och community inom One Agency har stått i centrum av verksamheten sedan början. Vi delar ett driv, en strävan efter ständig utveckling och tron på våra värderingar. Vi är inte likadana - vi är likasinnade.

Kollegor som sitter och tittar på sina kollegor

Historia

One Agency grundades 2008 av tvillingbröderna Per och Andreas Grape. I en källare på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm lades grunden till det företag som idag bäst beskrivs som en community av likasinnade IT-konsulter. Redan då var tanken att skapa ett företag med personlig personalkultur där konsulternas individuella egenskaper sätts i fokus.

Under de första tre åren bedrevs verksamheten i mångt och mycket som ett partnerföretag - One Agency förmedlade konsulter med egna bolag till uppdrag runt om i Stockholm.

Sakta men säkert började tanken om att bygga ett eget community växa fram och visionen växte sig starkare - ett bolag där människan står i centrum, där värderingar, kultur och personlig utveckling är lika viktigt som god kompetens.

2011 öppnade vi kontor i Malmö och samma år anställdes vår första egna konsult. Därefter har utvecklingen gått snabbt och 2021 gick även startskottet för Göteborg.

One Agency driver idag projekt och bidrar till komplexa IT-lösningar tillsammans med fler av landets största företag. Vi verkar i branscher som detaljhandel, e-handel, industri, telekom, energi, logistik och bank/finans. Vi har ett kontor i Stockholm, Göteborg och i Malmö, och bland våra affärsområden finns Project Management, Quality Management och Technology.

Våra kärnvärden

One Agency firar att de vunnit en teambuldingövning

Courage to Change

Allt är i ständig förändring.

Ibland är förändring nödvändig för att nå de resultat som leder till framgång. Det handlar om fingertoppskänsla, timing, självinsikt, empati och framför allt - mod. Modet att våga ta ett kliv in i det ovissa och ta risker för att utvecklas till det bättre. När vi vågar göra detta finner vi förändring. När vi kan leda oss själva så kan vi leda andra.

Live Service

När hjälpte du någon senast?

Att vara service minded är viktigt. Genom att sträcka sig lite extra och vara tillmötesgående gör man stor skillnad, detta vet vi om. Vi på One Agency gillar vad vi sysslar med, och det ska märkas! Vi vill inte bara leverera tjänster och produkter utan även ett intryck.

Christian Palmqvist på One Agency

Take Massive Action

Vi tror inte att det är tanken som räknas.

Att vara handlingskraftig är a och o inom vår bransch. Knivskarpa analyser, detaljerad planering och ett engagerad utförande är vad som hjälper våra kunder nå sina mål. Därför är det just detta vi levererar! Vi får jobbet gjort och möter utmaningar med ett öppet och positivt sinne.

IT-konsulter på one Agency

Vision

Vi på One Agency har en vision som alltid står i centrum, en vision som färgar alla aspekter av vår verksamhet. Vi strävar efter att utmana en bransch genom att lyfta individen och att låta människan nå sin fulla potential. Vi tror på att effektivt och ändamålsenligt arbete börjar med ett sammanhang av människor som trivs med varandra och vad de sysslar med.

Våra kärnvärden handlar om courage to change, live service och take massive action. Dessa har utgjort grunden i vår verksamhet under en lång tid och har varit de viktigaste parametrarna i bolagets tillväxt.

Vi talar ofta om att vi är likasinnade, inte likadana. Detta skapar den perfekta balansen mellan enhetligt arbete och individuella kvaliteter.

Gör detta vår verksamhet till en spretig sådan? Knappast. Vi finner struktur i variation och resonerar att det är mångfald som gör att vi växer på riktigt. One Agency består av konsulter från världens alla hörn, med olika fritidsintressen och arbetserfarenheter. Det är tillsammans med denna mångfacetterade sammansättning av kompetenta konsulter som vi gör skillnad för våra kunder.

Ledningsgruppen

Paulina Illman Lindefeldt är ny VD för One Agency

Paulina Illman Lindefeldt

CEO
Katarina Tauson är Ekonomichef på One Agency

Katarina Tauson

CFO
Per Forsberg är CTO och CIO på One Agency

Per Forsberg

Regionchef - Stockholm & CTO/CIO
Therese Bethell är ny regionchef på One Agnecy

Therese Bethell

Regionchef Göteborg
kotten

Christian
Palmqvist

Regionchef - Malmö
louise

Louise
Stamå

Rekryteringsansvarig
daniel

Daniel
Tängermyr

Partnerchef