Starkare tillsammans!

Vi är en stolt medlem av en europeisk grupp av konsultföretag med över 250 anställda och över 100 partnerkonsulter. De kompletterande kompetenserna hos våra företag bildar flera gemensamma erbjudanden bestående av: agila team, mjukvaruutveckling, IT-ledning och branschspecifika SaaS-lösningar med en blandning av lokala och near-shore team.

Vår grupp erbjuder betydligt förbättrad leveranskapacitet och skalbarhet, vilket ger en ännu starkare plattform för att påskynda våra kunders digitala transformationer. Med en gemensam portfölj på över 150 kunder och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Skopje, Bitola och Sofia har vi en outtröttlig åtagande att leverera affärsresultat för våra kunder genom enastående leverans, innovativa servicemodeller och nära samarbete med kunder.

Polar Cape är ett IT-konsultföretag med expertis inom agil produktutveckling, lösningsarkitektur och agila team.

Genom att kombinera lokala och närliggande resurser är Polar Cape en digital partner som ger stor flexibilitet med nästan 150 anställda i Sverige, Norge, Nordmakedonien och Bulgarien.

Nordicstation är en IT-partner som genererar idéer, utvecklar, driftsätter och hanterar IT-lösningar för den globala marknaden.

Nordicstation erbjuder expertis genom externa konsulttjänster och interna utvecklingsteam och har cirka 50 anställda baserade i Stockholm.

One Agency är ett IT-konsultföretag som är specialiserat på digital transformation.

One Agency har cirka 50 anställda fördelade på tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt cirka 50 underleverantörer inom deras väletablerade partnernätverk.